Spoštovani,

sporočamo vam, da je Vlada RS, zaradi kritične epidemiološke situacije, sprejela odločitev o podaljšanju trenutno veljavnih ukrepov za področje vzgoje in izobraževanja. Vzgojno – izobraževalno delo se bo za vse učence izvajalo na daljavo tudi od 16. 11. 2020 dalje.

Pouk bomo še naprej izvajali po prilagojenih urnikih na način kot smo ga izvajali že v preteklem tednu.

V primeru težav, se lahko za pomoč  obrnete na naslednje osebe:

  • TEHNIČNA POMOČ: Borislav Đukić na elektronski naslov boris.dukic@os-dekani.si
  • VSEBINSKA POMOČ: učitelji preko elektronskih naslovov.
  • POMOČ SOCIALNO ŠIBKEJŠIM: svetovalna delavka PETRA MIKLAVIČ preko elektronskega naslova: petra.miklavic@os-dekani.si ali po tel. 05 66 21 255 (od 8.00 do 14.00).
  • POMOČ V STISKI: otroci in starši, ki bi se, zaradi aktualne situacije znašli v krizi, se lahko obrnejo na svetovalno delavko Petro Miklavič preko elektronske pošte petra.miklavic@os-dekani.si ali po telefonu 05 66 21 255.
  • UČNA POMOČ: če menite, da vaš otrok potrebuje dodatno učno pomoč, se lahko obrnete na svetovalno delavko Petro Mikalvič preko elektronske pošte petra.miklavic@os-dekani.si ali po telefonu 05 66 21 255.
  • POMOČ RAVNATELJA: starši lahko kontaktirate v. d. ravnatelja za različne pobude in nasvete preko elektronske pošte eneja.rozanec@os-dekani.si ali po telefonu 041 765 520 (med 12.00 in 13.00).

V upanju, da se kmalu vidimo v šoli vas lepo pozdravljamo.

 

V. d. ravnatelja Eneja Rožanec

 

ELEKTRONSKI NASLOVI

PRAVILA VEDENJA MED VIDEOKLICEM